fbpx

Ingunn Strand

feb 12, 2020 | Ukategorisert

Har du et ønske om et skreddersydd arrangement? Da tar du kontakt med meg. Du bestiller og jeg bringer.

Om meg

Ingunn Strand

Hvem er Ingunn? En kreatør, idémaskin og organisator i ett og samme menneske. «Minneverdige opplevelser» har blitt min målestokk for kvalitet i eget arbeid.

Når jeg ser at folk treffes, utveksler ideer og går fra et arrangement med stjerner i øynene og en tydeligere retning i bedriften (eller livet) kjenner jeg at jeg er i riktig bransje.

 

Blueevents.no AS / Ingunn Strand

Etter en lengre periode som leder i kultursektoren (nærmere bestemt den internasjonale fotofestivalen Nordic Light) valgte jeg å prioritere Blueevents.no AS på fulltid, for å kunne leve ut flere arrangementsideer – både på egne vegne og for kunder.

De siste årene har jeg dermed fått bidra til blant annet utvikling og drift av reiselivsdestinasjonen Valsøya, gjennomføring av lukkede fagsamlinger for bedrifter og åpne foredragskvelder for læringshungrige byfolk.

Som arrangør og organisator er jeg en kreativ kontrollfrik. Det hjelper også å ha et godt lokalt kontaktnettverk, sans for kultur og en egen evne til å spore opp og koble gode foredragsholdere.

Bruk meg ved deres neste ledersamling, teambuilding-tur eller konferanse. Jeg tar hånd om hele prosessen fra første planleggingsmøte til alle er vel hjem. Håper å høre fra deg!