fbpx

GalleriBatteri har hatt 2 utstillinger høsten 2023

Galleri Batteri

Ingen kommende utstillinger

 

Åpningstider

Helg klokken 12 – 16

Hverdager klokken 17-1830

Portrett dame

Utstillingen "The second shift" i GalleriBatteri

Clare Gallagher stiller ut fra 4.november til 12.november 2023 i Galleri Batteri.

«The secons shift» er begrepet som ofte brukes for å beskrive den skjulte byrden av husarbeid og omsorgsarbeid, hovedsakelig utført av kvinner i tillegg til deres betalte arbeid. Dette er fysisk, mental og emosjonell arbeid som krever innsats, ferdigheter og tid, men som forblir ubetalt, ufordelt, og stort sett ubemerket.

Skjult for våre øyne, og kamuflert av familiaritet og tilsynelatende ubetydelighet, er den andre skiftet stort sett fraværende i fotografier av hjem og familie. Dette arbeidet er et forsøk på å anerkjenne kompleksiteten og verdien av denne usynlige arbeidsbyrden. Det er en oppfordring til å motstå kapitalistiske, patriarkalske og estetiske systemer som overser det.»

Utstillingen «The second shift» vil gi deg en anledning til å reflektere over og diskutere denne viktige, men ofte oversette delen av samfunnet vårt. Vi håper du vil delta og være med på å kaste lys på det som for mange har vært og kanskje er skjult for lenge.

 

Første utstilling er gjennomført

Første utstilling var med Kristin Jensen Romberg

Kunstner Kristin Jensen Romberg står foran ett av sine fargerike verk

Opplev magien med Kristin Romberg i GalleriBatteri

Kristin Jensen Romberg stilte ut
23.september til 2.oktober

Mitt hjem ble forvandlet til utstillingslokale for et par uker høsten 2023.

Kristin Romberg er en internasjonalt anerkjent kunstner kjent for sitt lekne og unike kunstneriske uttrykk. Hennes verk har fanget hjertene til kunstelskere verden over. Utforsk hennes mesterverk, fylt med livlige farger som fanger øyeblikkets skjønnhet og energi.

Dette var en sjelden mulighet til å oppdage og eie Rombergs mesterverk. Mange tok turen til denne annerledes kunstopplevelse. Utstillingen var åpen for alle, og du kunne kjøpe Rombergs unike verk rett fra veggen.

Tusen takk til dere som kom på denne kunstreisen!

Adresse

Batteriveien 14

6508 KIRISTIANSUND
+47 92855922

Åpningstider

Lørdag og søndag

1200 – 1600

Andre dager etter avtale 

Sosiale medier