fbpx

Security Norway

jun 14, 2019 | Opplevelser, Referanser

Har du et ønske om et skreddersydd arrangement? Da tar du kontakt med meg. Du bestiller og jeg bringer.

Mitt første arrangement

som selvstendig næringsdrivende ble gjennomført med en lokal bedrift, Security Norway, ved Robert Glærum, her i Kristiansund og med bare lokale ressurser.

Temaet gjennom hele dagen var kommunikasjon. Det var utgangspunktet da jeg startet å jobbe med arrangementet.

Kommunikasjon

Security Norway er en bedrift der kommunikasjon er utrolig viktig i det daglige. Alle medarbeidere har direkte kontakt med et bredt spekter av mennesker. Og det er av stor viktighet at de er godt rustet til å forstå andre mennesker og at de er gode i å formidle sine oppgaver til andre.

Dagen startet på ett av våre flotte hoteller en lørdags formiddag. Der startet vi med foredrag og gruppearbeid og temaet var kommunikasjon. Vi spiste så en deilig lunsj før vi spaserte til en lokal kafe der vi puslet puslespill sammen. Mye latter og gode løsninger kom frem her. Mer latter og bevegelse fikk vi da vi fikk danseundervisning hos ett av de lokale dansekompaniene, Anetts Danceteria, i byen. Siste post på programmet, før middag, var gallerirunde med foredrag, hos Nordic Light.

Middagen ble inntatt på samme sted som lunsjen. Og det var stor gjensynsglede da Anetts Danceteria kom og hadde danseoppvisning for oss før desserten. Og til dans etter middag fikk vi en lokal dj med internasjonal bakgrunn.

Jeg har bakgrunn som fotograf, prosjektleder, daglig leder og selvstendig næringsdrivende. En master i ledelse har jeg fra Handelshøyskolen BI. Sammen med et bredt nettverk innenfor faglige ressurser gir dette deg et perfekt utgangspunkt for at jeg skal sette sammen din mest minnerike opplevelse for deg og dine medarbeidere. Og JA jeg har en hangup på at læring og samarbeid er tingen for å lykkes med å nå egne og andres mål.

Jeg kvalitetssikrer  både mat, kulturelle innslag, lokasjon, foredragsholdere.

Kontakt meg gjerne